SILVERSHAMPOO - ET MUST FOR DE LYSE LOKKER!

Klar til årets festivaller?

Sommerens festivaller ligger lige om hjørnet og det betyder fest, musik og hygge med vennerne! Betyder det at håret skal stå ud til alle sider, være uredt og fedtet?? NEJ, selvfølgelig gør det ikke det!

Se her hvordan du nemt får lækkert festival-hår under sommerens festivaller!

Tørshampoo er et klart must og det vigtigste til dit lille festival-kit! Med en tørshampoo kan du slippe for det fedtede hår og give dit hår et friskt pust uden et bad. Brug den efter behov.

Saltvandssprayen kan give dig et fantastisk festival look og giver både god fylde og lækker struktur. Sving hovedet nedad, spray i længderne og rod rundt i hovedet – så har du det helt rigtige festival look på 2 minutter. Tørshampooen kan sagtens bruges sammen med og vil give en ekstra fylde.

Hårolie giver glans, fugt og hvis du vælger den rette kan den også give dit hår en skøn duft, derfor er det vigtigt at du husker olien til festivallen. Kom en lille smule i længderne hver anden dag for at holde håret blankt og flot. Pas på du ikke overbruger og kom den endelig ikke i bunden da det kan give unødvendigt fedtet hår.

En børste er noget kun de færreste piger tager af sted uden, men derfor bør den stadig nævnes. På trods af mange øl og højt humør, så husk at red håret igennem hver dag gerne inden du kommer produkterne i. Så undgår filtret og kruset hår der slet ikke er til at rede ud når festivallen er slut.

Sidst men ikke mindst, et lommespejl. Spejle er ikke det der mest af på festivaller så husk dit eget lille lommespejl så du nemt kan tjekke hår og make-up når og hvor du vil.

Med dette lille festival-kit er du sikret lækkert hår under hele festivalen.

Se eventuelt mit andet indlæg om hvordan du laver din egen saltvandsspray, nemt og billigt.

festival-kit

God fornøjelse! 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SILVERSHAMPOO - ET MUST FOR DE LYSE LOKKER!